Dark Light
, , , ,

GOLD CORE BCAA HIGH SPEED | 300 gr

Availability:

Out of stock


Ултимативен раст, сила и опоравок 

  • Неверојатно добра растворливост и брзина на делување
  • ЛЕУЦИН, ИЗО ЛЕУЦИН, ВАНИЛ СО 2:1:1 СООДНОС И ДОДАТОК НА ЦИТРУЛИН МАЛАТ И БЕТА АЛАНИН
  • ВИСОК КВАЛИТЕТ НА СУРОВИНА

Лесно растворлив БЦАА матрикс

action
speed
instanized
bcaa
support
muscle

This product is currently out of stock and unavailable.

Gold Core Line BCAA High Speed

Брзо апсорбирачка БЦАА матрица

Нето тежина: 300 g / 30 порции

Gold Core Line BCAA High Speed. Додаток во исхраната. Содржи шеќери и засладувачи. Солубилна БЦАА матрица, бета-аланин, цитрулин малат. Gold Core Line BCAA High Speed е додаток во исхраната кој содржиаминокиселини со разгранет ланец и Л-цитрулин. Gold Core Line BCAA High Speed содржи Л-леуцин, Л-валин и Л-изолеуцин во однос 2:1:1 кој е оптимален з ателото, бета-аланин и цитрулин малат.

SHOPPING CART

close