Dark Light
-9%
, ,

Glutamine High Speed 500 gr

Availability:

Out of stock


FAST ABSORBABLE L-GLUTAMINE MATRIX!

  • SOLUBLE L-GLUTAMINE
  • HIGH SOLUBILITY
  • HIGH ABSORPTION AND HIGH BIOAVAILABILITY

High degree of micronisation of raw material (100 MESH)

1.350 ден 1.490 ден

Out of stock

Лабораториски тестиран, висок квалитет, 100% легален, без допинг, без аспартам, НАССР

Брзо апспрбирачка глутаминска матрица

Аминокиселини и пептиди

Солубилен л-глутамин,содржи засладувачи

Глутамин Хај Спид е високо солубилен додаток во исхраната кој содржи лесно дигестивен л-глутамин. Ова е најчестата аминокиселина во човечкото тело која може да биде кондиционо битна, во случај на интензивна физичка активност. Глутамин Хај Спид содржи чист л-глутамин, со висок степен на микронизација, што значително го намалува времетраењето на периодот од ингестија на аминокиселината до комплетна абсорпција во крвотокот. Глутамин Хај Спид служи како брзо надополнување на нивото на л-глутамин во исхраната и се пие во вкусна течна форма.

SHOPPING CART

close