Dark Light
, , ,

Glutamass POWDER 1000 gr


Glutamass POWDER е додаток во исхраната со чист Л-глутамин во прав. Glutamass POWDER е соодветен за спортисти кои практикуваат интензивни физички вежби.

2.290 ден

Glutamass POWDER

Без вкус             200 дози           1000 g нето тежина

Додаток во исхраната

SHOPPING CART

close