Dark Light
-30%
,

GLR – 30 Chewable Tablets


Заштита од оксидативен стрес*

GLR е додаток во исхраната со редуциран глутатион (Setria®) и со витамин Ц и селен. Витаминот Ц и селенот придонесуваат за заштита на клетките од оксидативен стрес*, додека витаминот Ц придонесува и за обновување на намалената форма на витамин Е.

1.190 ден 1.690 ден

Заштита од оксидативен стрес*

GLR е додаток во исхраната со редуциран глутатион (Setria®) и со витамин Ц и селен. Витаминот Ц и селенот придонесуваат за заштита на клетките од оксидативен стрес*, додека витаминот Ц придонесува и за обновување на намалената форма на витамин Е.

SETRIA® е регистрирана трговска марка на KYOWA HAKKO BIO CO., LTD.

SHOPPING CART

close