Dark Light
-18%
, , , ,

GASPARI NUTRITION Myofusion Advanced – 1814g – Vanilla

Availability:

Out of stock


2.790 ден 3.390 ден

Out of stock

MyoFusion – напреден протеин

Одличен вкус

За градба на мускулна маса1

Поддршка на енергетскиот метаболизам2

Поддршка на мускулното заздравување3

 

напреден: да се биде над другите во развојот или идеите

 

Извршниот директор Рич Гаспари го создаде MyoFusion Advanced Protein со една цел: да ја создаде најчистата и највкусната протеинска формула со користење само на најквалитетните суровини. MyoFusion е вистински протеин за вистински резултати.

 

ФАКТИ

25 g протеин

Одличен вкус

Мулти-фазен протеински комплекс

Содржи 5300 mg аминокиселини со разгранет ланец

 

Типичен аминокиселински состав во сервирање

Есенцијални аминокиселини

Леуцин* 2500 mg Триптофан 400 mg Треонин 1700 mg
Изолеуцин* 1400 mg Метионин 500 mg Лизин 2200 mg
Валин* 1400 mg Фенилаланин 800 mg Хистидин 500 mg

*Аминокиселини со разгранет ланец

1Протеините учествуваат во растот и одржувањето на мускулната маса

2Калциумот учествува во нормалниот енергетски метаболизам

3Јаглехидратите учествуваат во заздравувањето на нормалната мускулна функција по интензивни долготрајни физички вежби  кои водат до истоштеност и намалување на гликогенот складиран во мускулите. За да се обезбеди таквата корист од јаглехидрати, потребно е да се внесат 4 g/kg телесна маса во првите 6 часа по интензивна физичка активност.

 

 

 

SHOPPING CART

close