Dark Light
-18%
, , , ,

GASPARI NUTRITION Myofusion Advanced – 1814g – Strawberry

Availability:

Out of stock


  • MyoFusion – напреден протеин
  • Одличен вкус
  • За градба на мускулна маса
  • Поддршка на енергетскиот метаболизам
  • Поддршка на мускулното заздравување

2.790 ден 3.390 ден

Out of stock

MyoFusion – напреден протеин

Одличен вкус

За градба на мускулна маса

Поддршка на енергетскиот метаболизам

Поддршка на мускулното заздравување

напреден: да се биде над другите во развојот или идеите

Извршниот директор Рич Гаспари го создаде MyoFusion Advanced Protein со една цел: да ја создаде најчистата и највкусната протеинска формула со користење само на најквалитетните суровини. MyoFusion е вистински протеин за вистински резултати.

ФАКТИ

25 g протеин

Одличен вкус

Мулти-фазен протеински комплекс

Содржи 5300 mg аминокиселини со разгранет ланец

Типичен аминокиселински состав во сервирање

Есенцијални аминокиселини

Леуцин* 2500 mg Триптофан 400 mg Треонин 1700 mg
Изолеуцин* 1400 mg Метионин 500 mg Лизин 2200 mg
Валин* 1400 mg Фенилаланин 800 mg Хистидин 500 mg

*Аминокиселини со разгранет ланец

1Протеините учествуваат во растот и одржувањето на мускулната маса

2Калциумот учествува во нормалниот енергетски метаболизам

3Јаглехидратите учествуваат во заздравувањето на нормалната мускулна функција по интензивни долготрајни физички вежби  кои водат до истоштеност и намалување на гликогенот складиран во мускулите. За да се обезбеди таквата корист од јаглехидрати, потребно е да се внесат 4 g/kg телесна маса во првите 6 часа по интензивна физичка активност.

SHOPPING CART

close