Dark Light
-20%
, ,

GALVANIZE CA-MG 100 tabs

Availability:

Out of stock


Комбинацијата на овие минерали придонесува за:

  • Нормална функција на мускулите
  • Нормален метаболизам што дава енергија
  • Синтеза на протеини
  • Намалување на умор и замор

550 ден 690 ден

Out of stock

CA-MG ТАБЛЕТИ

Магнезиум и калциум комплекс минерали

165 g нето тежина  •  100 таблети

Ca-Mg е додаток во исхраната во таблети кој обезбедува извор на калциум и магнезиум. Тие учествуваат во едно или повеќе од следниве тврдења: нормална мускулна функција (калциум, магнезиум), нормален енергетски метаблозиам (калциум, магнезиум), протеинска синтеза (магнезиум), намалување на заморот и истоштеноста (магнезиум) и нормална функција на дигестивните ензими (калциум)*.

*Овие здравствени тврдења се одобрени од Европската агенција за безбедност на храна (EFSA) и Европската комисија (ЕК).

Внимание: Да се чува подалеку од дофат на деца. Производот не служи како замена за разновидна балансирана исхрана. Користете го за дополнување на урамнотежена исхрана. Не користете повеќе од препорачаната дневна доза.

Информации за алергени: Производот е изработен во објект во кој се преработуваат производи кои содржат: млеко, јајца, глутен, соја, кикирики, јаткасто овошје, риба и ракови.

SHOPPING CART

close