Dark Light
, , , , , , , ,

CRITICAL GREENS 250 gr – 50 servings


Главни карактеристики

–    Ултимативна супер-зелена мешавина

–    Свеж, природен вкус

–    Користете како дополнување на “five-a-day”

–    Халал сертифициран производ

–    17 супер зелени состојки

1.190 ден

Critical Greens содржи 17 супер-зелени екстракти вклучувајќи: брокула, целер, спанаќ, пченична трева и кељ во прав – земете ги вашите зелени производи на супер лесен начин. Оваа мешавина може да се додаде во протеински шејк, овошно смути или пак да се измеша со вода за свеж, природен вкус.

 

Главни карактеристики

–    Ултимативна супер-зелена мешавина –    Свеж, природен вкус
–    Користете како дополнување на “five-a-day” –    Халал сертифициран производ
–    17 супер зелени состојки  

Секоја состојка во оваа серија е подложена на строг преглед и тестирање за забранети супстанции пред производство под мониторирана програма. Финалните производи потоа се произведуваат и пакуваат во акредитирана лабораторија со ISO 22000, BRC, GMP и Halal стандарди за да се обезбеди највисоко ниво на сигурност за спортистите кои ги користат.

Внимание: Консултирајте се со лекар пред употребување на производот, доколку имате помалку од 18 години, сте бремени или доите, или доколку имате или се сомневате во некаква медицинска состојба или земате лекови. Додатоците во исхрана не служат како замена за разновидна, урамнотежена исхрана и здрав начин на живот. Складирајте на ладно, суво место, подалеку од дофат на деца. Не ја надминувајте препорачаната дневна доза.

 

 

SHOPPING CART

close