Dark Light

CREATINE MONOHYDRATE | 500 gr

Availability:

Out of stock


 • 100% премиум квалитет Creapure® креатин монохидрат произведен во Германија
 • Креатинот ги зголемува физичките перформанси во последователникраткотрајни интервали, и вежби со висок интензитет
 • Извонредна растворливост
 • Без вкус
 • Погоден за вегани, без глутен и без лактоза
 • Без банирани супстанции тестирано од “Informed-Sport” for athletes’ гаранција за продукт со највисок квалитет

1.090 ден

Out of stock

─ Надмини ги границите при тренингот!  ─
Дали сте во потрага по додатен поттик на вашите перформанси при тешки тренинг сесии? Креатинот ги зголемува физичките перформанси во последователни краткотрајни интервали, и вежби со висок интензитет.

Во Dymatize не се прават компромиси за квалитетот па затоа се користи само Creapure® – креатин монохидрат со премиум квалитет. Креатинот е природно оформувачка супстанца во човековото тело. Игра витална улога во траспортацијата на на енергија во секоја клетка. Дневна суплементација од 3 гр креатин во период од минимум 4 недели покажува зголемен тотален креатин во мускулите. Додаден во вода или пијалок без кофеин, ултра чистиот и без вкус Dymatize® CREATINE MONOHYDRATE е перфектен избор при интензивни тренинзи.

 • 100% премиум квалитет Creapure® креатин монохидрат произведен во Германија
 • Креатинот ги зголемува физичките перформанси во последователникраткотрајни интервали, и вежби со висок интензитет
 • Извонредна растворливост
 • Без вкус
 • Погоден за вегани, без глутен и без лактоза
 • Без банирани супстанции тестирано од “Informed-Sport” for athletes’ гаранција за продукт со највисок квалитет
Category:

SHOPPING CART

close