Dark Light
,

Creatine Monohydrate – 1000gr

Availability:

Out of stock


  • експлозивна сила
  • забрзано закрепнување

1.090 ден

Out of stock

Креатинот монохидрат се карактеризира со најголема содржина на активна состојка. Креатинот промовира акумулација на вода во мускулните влакна, ја подобрува синтезата на протеините во телото и ја зголемува мускулната маса поради зголемување на силата . Подобри перформанси, поголемо зголемување на телесната тежина и како резултат ќе постигнете значително зголемување на вкупната мускулна маса. За најефикасно внесување на креатин од мускулните клетки, производот треба да се зема со многу течност. Производот се препорачува за употреба додека вршите било каков вид спорт.

Упатства: Измешајте 1/2 мерица (3 g) со 200 ml течност. Во зависност од вашите потреби за креатин, може да земете до 2 порции.

Нутритивни факти : Во сервирање :
Енергетска вредност < 0.1 kJ (< 0.1 kcal)
Масти < 0,1 g
-од кои заситени масни киселини < 0,1 g
Јаглехидрати < 0,1 g
– од кои шеќер < 0,1 g
Протеин < 0,1 g
Сол < 0,01 g
Креатин монохидра 3g
Состав: Креатин монохидрат (100%)

Categories: ,

SHOPPING CART

close