Dark Light
,

CREATINE 100% 600 gr

Availability:

Out of stock


100% Креатин монохидрат 

  • Појачан со витамин Ц и електролити
  • Препорачан за атлети за зголемување на сила и издржливост
  • 100% Креатин монохидрат

950 ден

Out of stock

Creatine 100%

Максимум перформанс

Нето тежина 600 g / 120 порции

Creatine 100%. Додаток во исхраната. Креатин монохидрат во прав. Creatine 100% содржи креатин монохидрат во прав.Производот е надополнет со витамин Ц и натриум. Creatine 100% содржи креатин,кој ги зголемува физичките перформанси на краткотрајни, високо-интензивни вежби. Корисниот ефект се добива со земање на 3 g креатин дневно. Creatine 100% се препорачува за спортисти во моќни и брзинско-моќни дисциплини. Creatine 100% се препорачува за професионални спортисти.

SHOPPING CART

close