Dark Light
-20%
, ,

CREATINE 100% 300 gr


100% Креатин монохидрат 

  • Појачан со витамин Ц и електролити
  • Препорачан за атлети за зголемување на сила и издржливост
  • 100% Креатин монохидрат

1.190 ден 1.490 ден

Creatine 100%

Максимум перформанс

Нето тежина 300 g / 60 порции

Creatine 100%. Додаток во исхраната. Креатин монохидрат во прав. Creatine 100% содржи креатин монохидрат во прав.Производот е надополнет со витамин Ц и натриум. Creatine 100% содржи креатин,кој ги зголемува физичките перформанси на краткотрајни, високо-интензивни вежби. Корисниот ефект се добива со земање на 3 g креатин дневно. Creatine 100% се препорачува за спортисти во моќни и брзинско-моќни дисциплини. Creatine 100% се препорачува за професионални спортисти.

SHOPPING CART

close