Dark Light
, ,

CreaMASS – 500 g

Availability:

Out of stock


CreaMASS е додаток во исхраната, соодветен за возрасни спортисти кои извршуваат интензивни физички активности.

990 ден

Out of stock

CreaMASS 500 g – без вкус

ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА

CreaMASS е додаток во исхраната, соодветен за возрасни спортисти кои извршуваат интензивни физички активности. Креатинот ги зголемува физичките перформанси при последователни рафали на краткотрајни, интензивни физички вежби (ефектот се постигнува со дневен внес од 3 g креатин).

SHOPPING CART

close