Dark Light
-20%
, ,

CreaMASS – 1000 gr

Availability:

Out of stock


CreaMASS е додаток во исхраната, соодветен за возрасни спортисти кои извршуваат интензивни физички активности.

1.190 ден 1.490 ден

Out of stock

CreaMASS – 1000 g – без вкус

ДОДАТОК ВО ИСХРАНАТА

CreaMASS е додаток во исхраната, соодветен за возрасни спортисти кои извршуваат интензивни физички активности. Креатинот ги зголемува физичките перформанси при последователни рафали на краткотрајни, интензивни физички вежби (ефектот се постигнува со дневен внес од 3 g креатин).

SHOPPING CART

close