Dark Light
,

Crea POWDER Creapure® Quality 500 gr.

Availability:

Out of stock


CreaPOWDER е додаток во исхраната кој обезбедува 3 g креатин, соодветен за спортисти кои извршуваат интензивни физички активности. Креатинот ги зголемува физичките перформанси при последователни рафали на краткотрајни, интензивни физички вежби.*

1.190 ден

Out of stock

CreaPOWDER

Без вкус 147 дози 500 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната 

CreaPOWDER е додаток во исхраната кој обезбедува 3 g креатин, соодветен за спортисти кои извршуваат интензивни физички активности. Креатинот ги зголемува физичките перформанси при последователни рафали на краткотрајни, интензивни физички вежби.*

*Ефектот се постигнува со дневен внес од 3 g креатин.

Categories: ,

SHOPPING CART

close