Dark Light
-39%
, , ,

COMBAT PROTEIN POWDER 1814 gr + Eco Organic Peanut Butter 350gr

Availability:

Out of stock


Kлучни карактеристики

Combat еден од Топ 5 најдобри протеини во светот
➡️25 гр чист протеин во доза
➡️5.8гр Бцаа во доза
Ниска содржина на шекер и масти
➡️Деликатесен вкус

  • 25 g наградуван вкус на протеин кој лесно се меша
  • 5 моќни протеини: брза и бавна дигестија
  • Земете го во секое време: наутро, пред / после тренинг и навечер
  • Инстантизиран за лесно мешање

2.490 ден 4.080 ден

Clear

Високопротеинско гориво за мускули и перформанси

Нахранете ги вашите мускули

25 g висококвалитетни протеини во вкусен шејк кој лесно се меша,

формулиран за спортисти и активни лица

Лицата кои имаат интензивни тренинзи, бараат супериорни и поефективни протеини. За да го максимизираат мускулниот раст и обновувањето, обезбедувајќи соодветно искористување на протеините, научниците од MusclePharm® го збогатија Combat Protein Powder® со различни мешавини на протеини. Дигестивната мешавина со одличен вкус и лесно мешање е фино подесена за максимално искористување на хранливите материи – чекор напред во технологија на производство на  протеински прашок. Научниците од MusclePharm ® се надминаа. Combat Protein Powder® е прецизно изработен со протеински концентрати, хидролизати и изолати од сурутка, ово-албумин и изолати од млечен протеин.

5 ПРОТЕИНСКИ ИЗВОРИ

Протеински хидролизат од сурутка

Протеински изолат од сурутка

Протеински концентрат од сурутка

Овоалбумин

Млечен протеински изолат

 

Протеините учествуваат во растот на мускулната маса. Наградуван вкус и квалитет.

 

 

SHOPPING CART

close