Dark Light
-13%
, ,

Combat 100% Isolate

Availability:

Out of stock


Kлучни карактеристики

  • 24 g висококвалитетен протеински изолат од сурутка добиен со вкрстена микрофилтрација
  • Филтрација на ниска темппература за да се задрќи протеинската содржина
  • Одличен вкус
  • Тестиран за забранети состојки
  • Без вештачки бои
  • Без глутен

1.990 ден 2.290 ден

Clear

SHOPPING CART

close