Dark Light
, , , , ,

Collagen Shadow 240гр 20 дози


Напредна формула на Колаген пептиди со мега доза Глукозамин, Мсм, Хондоитин, Витамин Ц и Електролити

КОСКИ    ЗГЛОБОВИ    ✓’РСКАВИЦА

5400 mg колаген хидролизат

1.090 ден

Collagen Shadow. Додаток во исхраната. Со засладувач/ Прашок за подготовка на напиток со вкус на овошен пунч, со колаген хидролизат, метил сулфонил метан, глукозамин сулфат и хондроитин сулфат, збогатен со витамин Ц. Витаминот Ц помага за нормална функција на имунолошкиот систем и учествува во намалување на заморот и истоштеноста. Дополнително, учествува во нормалното создавање на колаген за нормална функција на ‘рскавицата, коските, крвните садови, кожата, забите и непцата.

SHOPPING CART

close