Dark Light
, ,

COLLAGEN RENOVER | 350 gr

Availability:

Out of stock


ЈА ОБНОВИВА ЗГЛОБНАТА РСКАВИЦА И ЈА ОДРЖУВА КОЖАТА ЗДРАВА И УБАВА

  • СИЛНИ ЗГЛОБОВИ И УБАВА КОЖА
  • КОМПЛЕКС ЗА РЕГЕНЕРАЦИЈА НА РСКАВИЦАТА
  • ВИСОКО БИОАКТИВНИ КОЛАГЕН ПЕПТИДИ
  • КОЛАГЕН ХИДРОЛИЗАТ+ ВИТАМИН Ц

990 ден

Out of stock

Collagen Renover

Хидролизиран колаген со витамин Ц

Нето тежина: 350 g / 70 порции

Зглобови, коски и рскавици

Додаток во исхраната

Collagen Renover. Додаток во исхраната. Содржи засладувачи. Хидролизиран колаген со витамин Ц. Collagen Renover содржи витамин Ц кој ја поддржува нормалната продукција на колаген со цел да се обезбеди подобра функција на ‘рскавиците и коските. Препорачаната дневна доза е 10 g (3 мерици).

SHOPPING CART

close