Dark Light
, , ,

Citrulline MALATE 90 tablets


Citrulline MALATE е додаток во исхраната кој содржи 3 g цитрулин малат во доза, погоден за спортисти кои се подготвуваат за интензивна физичка активност.

990 ден

Citrulline MALATE

90 таблети                      30 дози             117 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната

Citrulline MALATE е додаток во исхраната кој содржи 3 g цитрулин малат во доза, погоден за спортисти кои се подготвуваат за интензивна физичка активност.

 

 

 

SHOPPING CART

close