Dark Light
, ,

Casein 100 Strawberry Banana

Availability:

Out of stock


БАВНО ДИГЕСТИВЕН ПРОТЕИН ОД МИЦЕЛАРЕН КАЗЕИН

22.8 г                         2.84 г                       0.44г                       0,18 г

ПРОТЕИН         ЈАГЛЕХИДРАТИ  МАСТИ            ШЕЌЕР

This product is currently out of stock and unavailable.

 

КАЗЕИН 100

БАВНО ДИГЕСТИВЕН ПРОТЕИН ОД МИЦЕЛАРЕН КАЗЕИН

22.8 г                         2.84 г                       0.44г                       0.18 г

ПРОТЕИН         ЈАГЛЕХИДРАТИ  МАСТИ            ШЕЌЕР

Храна за посебна нутритивна употреба

КАЗЕИН 100. Прехранбени производи за посебни нутрициони потреби, храна која треба да го задоволи трошењето при интензивен мускулен напор, посбено кај спортистите. 100% МИЦЕЛАРЕН КАЗЕИН. СОДРЖИ ЗАСЛАДУВАЧИ. КАЗЕИН 100 содржи 100% мицеларен казеин кој е основен извор на протеини со целосна вредност што обезбедува дополнително време за абсорпција. Производот гарантира дека вашите мускули ќе бидат обезбедени со сите важни амино киселини, вклучувајќи БЦАА и Л-глутамин што ќе трае повеќе часа. КАЗЕИН 100 ја дополнува исхраната со протеини од висок квалитет кои бавно се абсорбираат, со што се помага да се зголеми и одржи мускулната маса.

SHOPPING CART

close