Dark Light
,

Carbonium 1000g – Orange

Availability:

Out of stock


  •  3 напредни видови на јагленихидрати
  •  Формула со комбинирано временско разложување
  • Додаток на висока доза Бцаа, Таурин, Електролити
  •  Овозможува хидратација на телото за време на интензивен тренинг 
  •  Го забрзива опоравокот на мускулите 

450 ден

Out of stock

Суперјаглехидратна матрица+         Таурин+             БЦАА+               Електролити+

Напреден комплекс на јаглехидрати

Carbonium додаток во исхраната

Carbonium. Додаток во исхраната. Со шеќери и засладувачи. Напреден комплекс на јаглехидрати. 

SHOPPING CART

close