Dark Light
,

Carbojet Gain

Availability:

Out of stock


CarboJet™ Gain е погоден за активни луѓе, кои имаат придобивка од мешавина од протеини и комплекс од јаглехидрати со врвен квалитет. Калориите доаѓаат од веј протеин и јаглехидрати со низок гликемиски индекс.

This product is currently out of stock and unavailable.

CarboJet™ Gain е специјално дизајниран карбо-протеински гејнер за зголемување на килажата и мускулната маса.

Amix™ Protein Blend се содржи од CFM® Веј Протеин Изолат, Ултрафилтриран Веј Протеин Концентрат, Обезмастен Веј Протеин и хидролизиран говедски протеин.

Amix™ CarboJet™ Matrix се содржи од Малтодекстрин, Vitargo® (јаглехидрат со ултра висока молекуларна тежина) , Palatinose® (ниско гликемиски јаглехидрати со продолжено снабдување на енергија) и високо квалитетна Фруктоза и Декстроза.

Придобивки:

  • додаток во исхраната пред и после тренинг
  • високо квалитетни јаглехидрати и протеини
  • содржи високо квалитетен CFM® Веј Протеин Изолат
  • без аспартам
  • веднаш се меша
  • деликатно и кремасто
SKU: N/A Categories: ,

SHOPPING CART

close