Dark Light
, ,

Calcium Zinc Magnesium 100 tablets


Calcium Zinc Magnesium – додаток воисхраната во таблети со минерали

Нето маса 209 g / 100 таблети

550 ден

Calcium Zinc Magnesium – додаток воисхраната во таблети со минерали

Нето маса 209 g / 100 таблети

Состав: калциумови соли на ортофосфорна киселина, агенс за набабрување (целулоза гел), магнезиум оксид, материјал за обвивка на таблетата [стабилизатори (поливинил алкохол-полиетилен гликол-графт-ко-полимер, поливинил алкохол), агенси против згрутчување (талк, моно- и диглицериди на масни киселини)], агенси против згрутчување (магнезиумови соли на масни киселини, силициум диоксид), цинк оксид.

Произведено во погон во кој се процесираат производи што содржат: млеко, јајца, глутен, соја, ракови, сулфур диоксид и јаткасти плодови.

Внимание: Чувајте надвор од дофат на деца. Додатоците во исхрана не служат како замена за разновидна, урамнотежена исхрана и здрав начин на живот. Производот не е наменет за трудници и доилки.

 

 

 

SHOPPING CART

close