Dark Light
-25%
, , , ,

C4 ORIGINAL 30 serv


Оригинален експлозивен производ за пред тренинг

1.490 ден 1.990 ден

Clear

Оригинален експлозивен производ за пред тренинг

Додаток во исхраната со засладувачи

Нето тежина: 6,5 g = 1 сервирање / 195 g = 30 сервирања

Поради содржината на креатин, производот е наменет само за возрасни. Содржи кофеин (150 mg во дневно сервирање). Не се препорачува за деца и бремени жени.

SHOPPING CART

close