Dark Light
,

Brooklyn knitted sneakers – Red/Black

Availability:

Out of stock


Овие унисекс Gorilla Wear патики се идеални за било кој спорт, но и за секојдневни активности. Тие се микс од технологија и дизајн. Нивниот дизајн е уникатен и елегантен, но исто така се и многу лесни што ги прави неверојатно удобни. Прецизно плетени со високо квалитетен материјал, со цел да се осигура највисок можен квалитет во светот. Додатно се опремени со циркулирачки филтри на воздух, кои одржуваат свеж мирис на патиките долг период, дури и по тренингот. Пробајте и самите, зошто Gorilla Wear е најдобриот бренд за фитнес и бодибилдинг облека во светот!

Brooklyn knitted sneakers – Red/Black

Овие унисекс Gorilla Wear патики се идеални за било кој спорт, но и за секојдневни активности. Тие се микс од технологија и дизајн. Нивниот дизајн е уникатен и елегантен, но исто така се и многу лесни што ги прави неверојатно удобни. Прецизно плетени со високо квалитетен материјал, со цел да се осигура највисок можен квалитет во светот. Додатно се опремени со циркулирачки филтри на воздух, кои одржуваат свеж мирис на патиките долг период, дури и по тренингот. Пробајте и самите, зошто Gorilla Wear е најдобриот бренд за фитнес и бодибилдинг облека во светот!

За Gorilla Wear

Уште од осумдесетите години од минатиот век Gorilla Wear е легендарен Американски фитнес и бодибилдинг бренд ширум светот. Секој стил на облека е дизајниран за потребата и барањата на атлетите насекаде низ светот. Уникатни, секогаш точни во големина, издржливи, ке ви го дадат уникатниот и автентичен изглед кој го заслужувате.

SHOPPING CART

close