Dark Light
,

Booster Protein Cream 300gr Coconut

Availability:

Out of stock


Извор на протеини

Без додаден шеќер

Без глутен

Деликатесен вкус

450 ден

Out of stock

Бустер протеин крем кокос е деликатесен крем засладен со малитол. Производот може да формира слоеви. Доколку забележите маслен слој во путерот само промешајте и производт е готов за конзумирање.

SHOPPING CART

close