Dark Light
, ,

Booster Protein Bar 100 gr

Availability:

Out of stock


ТРЕКНУТРИШН

БООСТЕР

Нето тежина 100 гр

21 гр протеин – во 1 табла

120 ден

Clear

БООСТЕР е вкусен високоенергетски бар со вкус на ванила и чоколадо

произведен на целосна база на веј протеин. Содржи масти добиени

од природни состојки кои се користат во процесот на производтво,

како на пример кикиритки и пулпа од какао, како и есенцијални масни

киселини кои се природен извор на енергија и витамини.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Да не се користи како замена за разновидна

исхрана. Не се препорачува за деца, бремени жени и доилки. Да се

има предвид дека овој призвод ќе биде произведен во производ-ствена фабрика каде се работи со широк спектар на сирови матери-јали вклучувајќи пченица, глутен, млеко, соја, лешници, кикиритки и производи од сусам.

 

SHOPPING CART

close