Dark Light
-28%
, , , , , , ,

BETA CREATINE 375gr 50 servings Blood Orange

Availability:

Out of stock


Супериорна мешавина на креатин / Бета Аланин

  • 4000mg висококвалитетен креатин монохидрат микронизиран Mesh 200
  • 2000mg Бета Аланин по порција
  • Високо ниво на енергија
  • Зголемување на ефикасноста
  • 50 порции
  • Инстант растворање

Вкус:

Црвен портокал

790 ден 1.090 ден

Out of stock

Beta Creatine – Додаток во исхраната – сила и издржливост

Beta Creatine е производ кој на лицата што се бават со интензивни физички вежби им обезбедува популарни хранливи компоненти како што се: креатин монохидрат и бета аланин. Креатинот ги зголемува физичките перформанси за време последователни, краткотрајни, високоинтензивни физички вежби.

SHOPPING CART

close