Dark Light
-26%
, , ,

BETA ALANINE 700 | 60 cap

Availability:

Out of stock


BETA-ALANINE 700mg!

  • RECOMMENDED IN ALL SPORTS DISCIPLINES, BOTH AERBOBIC AND ANAEROBIC
  • 700MG PORTION OF BETA-ALANINE

 

290 ден 390 ден

Out of stock

Beta-Alanine 700

Чист бета-аланин

60 капсули x 825 mg / нето тежина 49,5 g

Засилувачи на тренингот

Beta-Alanine 700. Додаток во исхраната. Бета-Аланин. Beta-Alanine 700 содржи висококвалитетен бета-аланин. Beta-Alanine 700 се препорачува за сите спортски дисциплини, аеробни и анаеробни.

SHOPPING CART

close