Dark Light
, ,

Beltor Whey Grand 700g

Availability:

Out of stock


Висока содржина на Whey изолат и концентрат 25гр во доза од 30гр

  • Одлична растворливост
  • Деликатесни вкусови
  • 0,6гр шекер во доза
  • 0гр масти во доза

This product is currently out of stock and unavailable.

Ниска содржина на шеќери+                                                           Висока содржина на протеини+

25 g протеин | 2 g јаглехидрати / 0,6 g шеќери | 0 g масти – во порција 30 g

Протеински прав за мускулна градба

Whey Grand додаток во исхраната

Начин на чување: Чувајте во добро затворена кутија, на суво место, на температура од 15-25оС. Чувајте надвор од дофат на деца.

SHOPPING CART

close