Dark Light
, ,

Bcaa High Speed 300gr

Availability:

Out of stock


Ултимативен мускулен раст, сила и формула за опоравок !

Bcaa High Speed
👉Ултимативен мускулен раст, сила и формула за опоравок !
👉Најдобра растворливост и брзина на апсорбција
👉Леуцин, Изолеуцин и Валин, во 2-1-1 сооднос
🔥Највисок квалитет, на суровински материјал

 

This product is currently out of stock and unavailable.

BCAA High Speed

апсорбирачка БЦАА матрица

Нето тежина:  300 g / 30 порции

Аминокиселини

Додаток во исхраната

ВCAA High Speed. Додаток во исхраната. Содржи засладувачи. Солубилна БЦАА матрица. BCAA High Speed е додаток во исхраната кој содржи аминокиселини со разгранет ланец. BCAA High Speed содржи Л-леуцин, Л-валин и Л-изолеуцин во однос 2:1:1 кој е оптимален за телото. BCAA High Speed подготовката, доаѓа во вкусна пијачка форма која веднаш го дополнува нивото на клучните амино киселини со разгранет ланец.

SHOPPING CART

close