Dark Light
, , , ,

BALA POWDER 250gr 125servings


βalaPOWDER е додаток во исхраната во прав соодветен за спортисти кој содржи бета аланин. Бета аланин е претходник на карнозин.

990 ден

βalaPOWDER

Без вкус 125 дози 250 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната

βalaPOWDER е додаток во исхраната во прав соодветен за спортисти кој содржи бета аланин. Бета аланин е претходник на карнозин.

 

 

SHOPPING CART

close