Dark Light
-20%
, , ,

Argi POWDER Kyowa® Quality 300 gr


Аrginine POWDER е додаток во исхраната наменет за зголемена потреба на Л-аргинин, посебно за спортисти кои практикуваат интензивни физички активности. Производот е 100% аргинин хидрохлорид, од брендот KyowaQuality®, гаранција за квалитет.

1.190 ден 1.490 ден

Аrginine POWDER

(100% Л-аргинин хидрохлорид)

Без вкус             100 дози            300 g нето тежина

Аrginine POWDER е додаток во исхраната наменет за зголемена потреба на Л-аргинин, посебно за спортисти кои практикуваат интензивни физички активности. Производот е 100% аргинин хидрохлорид, од брендот KyowaQuality®, гаранција за квалитет.

SHOPPING CART

close