Dark Light

Aminomax 6800 160 Caps


  • БРЗО АПСОРБИРАЧКИ АМИНО КИСЕЛИНИ
  • Амино киселини и пептиди
  • ВЕЈ ПРОТЕИН ХИДРОИЗОЛАТ + ТАУРИН + Л-ГЛУТАМИН +  вит. Ц + вит. Б6
  • Нето содржина: 160 капсули

790 ден

АМИНО МАКС 6800 –  се дизајнирани за брзо пополнување на недостатокот на амино киселини по напорен. АМИНО МАКС 6800 е составен од амино киселини и микропептиди добиени од веј протеин концентрат хидроизолат со значителен додаток на чист Л – Глутамин или Таурин, а сите заедно придонесуваат за добивање на идеален аминограм. АМИНО МАКС 6800 е исто така подобрен со витамин Ц и витамин Б6, кои придонесуваат да се постигне нормален протеински метаболизам.

 

SHOPPING CART

close