Dark Light
-22%
,

AminoDEX® 120 tablets

Availability:

Out of stock


AMINO DEX е додаток во исхраната базиран на есенцијални аминокиселини наменети за возрасни спортисти. AMINO DEX е направен со есенцијални амино киселини од потеклото Kyowa Quality®. Исто така содржи дипептид Л-Аланил-Л-Глутамин (Sustamine®).

1.390 ден 1.790 ден

Out of stock

Amino DEX

120 таблети                    24 дози             156 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната

AMINO DEX е додаток во исхраната базиран на есенцијални аминокиселини наменети за возрасни спортисти. AMINO DEX е направен со есенцијални амино киселини од потеклото Kyowa Quality®. Исто така содржи дипептид Л-Аланил-Л-Глутамин (Sustamine®). Интеграцијата на есенцијални амино киселини може да биде корисна во случај на намален внес на храна или зголемена потреба. Eсенцијалните амино киселини придонесуваат за задоволување на барањата за протеини и, исто така, амино киселините со разгранет ланец (Л-леуцин, Л-изолеуцин, Л-валин) се дел од спортската исхрана.

SHOPPING CART

close