Dark Light
-20%
, , ,

Amino Magic Fuel 1000ml Orange

Availability:

Out of stock


  • Целосен комплекс на аминокиселини
  • Висок процент на БЦАА
  • Содржи Б-витамини и L-карнитин

1.190 ден 1.490 ден

Out of stock

Amino Magic Fuel е комплетен аминокиселински комплекс врз основа на хидролизат на протеини од сурутка со голема содржина на БЦАА, витамини и Л-карнитин. Благодарение на течната форма помага да се забрза апсорпцијата на аминокиселините и има висока концентрација на протеини (40%) Amino Magic е единствен производ во квалитет и дејствување. Високата брзина на варење (10-15 минути по внесот) ви овозможува да создадете таканаречени „базен на слободни аминокиселини“ што го стимулира анаболизмот, имунолошкиот систем, метаболизмот и регенеративните процеси. Зголемените нивоа на разгранети аминокиселини БЦАА ги исполнуваат меѓуклеточните енергетски резерви. Производот може да го земат и професионални спортисти и почетници.

SHOPPING CART

close