Dark Light
-26%
, , ,

Amino Magic 500 gr


ESSENTIAL BCAA & SELECT AMINO ACIDS
L-CARNITINE
BIOPERINE ®
ZERO SUGARS
GREAT INTRA-WORKOUT

1.390 ден 1.890 ден

AMINO MAGIC ги вклучува есенцијалните аминокиселини со разгранет ланец (BCAA), глутамин, аргинин, лизин, орнитин, таурин со аминокиселинскиот дериват Л-карнитин.

Есенијални аминокиселини со разгранет ланец и селектирани аминокиселини /

Л-карнитин / Bioperine® / 0 шеќери / одличен производ за тренинг

Прашок со аминокиселини, карнитин, Bioperine®, нарингин и засладувачи

 

SHOPPING CART

close