Dark Light
,

AMINO EAA 300gr 30 servings Lemonade


  • Аминокиселини формула за спортисти
  • 9 Есенцијални амино киселини
  • L-цитрулин и таурин
  • СОДРЖИ гуарана, зелен чај и зелено кафе

990 ден

Amino EAA

Есенцијални аминокиселини

Нето тежина: 300 g / 30 порции

Додаток во исхраната

Amino EAA. Додаток во исхраната. Содржи засладувачи. Содржи кофеин; не се препорачува за деца или бремени жени (128,74 mg во дневна доза – 20 g). Есенцијални аминокиселини.

SHOPPING CART

close