Dark Light
-27%
,

Alpha Gel Sprint – 60 ml – Orange-Peach


Alpha Gel Sprint е додаток во исхраната соодветен за возрасни спортисти со изомалтулоза, високо разгранет цикличен декстрин, аминокиселини со разгранет ланец (ВСАА), магнезиум, калиум, кофеин и екстракт од женшен.

110 ден 150 ден

Додаток во исхраната со шеќери и засладувачи

Содржи кофеин (100 mg / дневна доза). Не се препорачува за деца, бремени жени и доилки.

Alpha Gel Sprint е додаток во исхраната соодветен за возрасни спортисти со изомалтулоза, високо разгранет цикличен декстрин, аминокиселини со разгранет ланец (ВСАА), магнезиум, калиум, кофеин и екстракт од женшен.

 

SHOPPING CART

close