Dark Light
-27%
,

Alpha Gel Power – 60 ml – Red Fruit


Alpha Gel Power е додаток во исхраната соодветен за возрасни спортисти со изомалтулоза, високо разгранет цикличен декстрин, аминокиселини со разгранет ланец (ВСАА), магнезиум и калиум.

110 ден 150 ден

Додаток во исхраната со шеќери и засладувачи

Alpha Gel Power е додаток во исхраната соодветен за возрасни спортисти со изомалтулоза, високо разгранет цикличен декстрин, аминокиселини со разгранет ланец (ВСАА), магнезиум и калиум.

SHOPPING CART

close