Dark Light
-22%
,

Alpha Gel Energy – 50 ml – со вкус на јаболко-лимета


Alpha Gel Energy е додаток во исхраната соодветен за возрасни спортисти со јаглехидрати, изомалтулоза, калиум и магнезиум.

70 ден 90 ден

Произведено во ЕУ

Додаток во исхраната со шеќери и засладувачи

Alpha Gel Energy е додаток во исхраната соодветен за возрасни спортисти со јаглехидрати, изомалтулоза, калиум и магнезиум. 

 

SHOPPING CART

close