Dark Light
, , , ,

Ai-BURN® HARDCORE 90

Availability:

Out of stock


Ai-BURN HARDCORE е додаток во исхраната базиран на растителни екстракти. Конкретно зелениот чај промовира рамнотежа на телесната тежина, а горчливиот портокал го подржува липидниот метаболизам.

This product is currently out of stock and unavailable.

Ai-BURN HARDCORE


Додаток во исхраната

Произведено во Италија

Yamamoto Nutrition – Ai-BURN HARDCORE

Ai-BURN HARDCORE е додаток во исхраната базиран на растителни екстракти. Конкретно зелениот чај промовира рамнотежа на телесната тежина, а горчливиот портокал го подржува липидниот метаболизам.

Се препорачува за возрасни во контекст на нискокалорични диети насочени кон контролирање и намалување на телесната тежина.

SHOPPING CART

close