Dark Light
, , , ,

Ai-BURN® HARDCORE 20 capsules


Ai-BURN HARDCORE е додаток во исхраната базиран на растителни екстракти. Конкретно зелениот чај промовира рамнотежа на телесната тежина, а горчливиот портокал го подржува липидниот метаболизам.

350 ден

Ai-BURN HARDCORE

120 / 240 таблети 120 / 240 дози 126 / 252 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната

Yamamoto Nutrition – Ai-BURN HARDCORE

Ai-BURN HARDCORE е додаток во исхраната базиран на растителни екстракти. Конкретно зелениот чај промовира рамнотежа на телесната тежина, а горчливиот портокал го подржува липидниот метаболизам.

Се препорачува за возрасни во контекст на нискокалорични диети насочени кон контролирање и намалување на телесната тежина.

SHOPPING CART

close