Dark Light
, ,

AAKG MEGA HARDCORE 120 Caps

Availability:

Out of stock


ТРЕКНУТРИШН

ААКГ

МЕГА ХАРДКОР

АЗОТЕН ОКСИД РЕАКТОР

120/240 капсули / 820 мг

Азотек оксид и Карносин активатори

 Л – АРГИНИН АЛФА_КЕТОГЛУТАРАТ (ААКГ) + ЦИТРУЛИН МАЛАТ

790 ден

Out of stock

 

 

 

 

0000627_aakg-mega-herdcore-120-capsules

ААКГ МЕГА ХАРДКОР е уникатна мешавина од високи био-достапни форма на Л-аргинин – аргинин алфа кетоглутерат (ААКГ) и Л-цитрулин малат. ААКГ МЕГА ХАРДКОР ја снабдуваат диетата со вредни амино киселини во форма комбинирана со средни Кребс циклус метаболити, со што се зголемува нивната апсорпција и стабилност. Л-аргининот учествува во бројни метаболички процеси и се користи како азотен оксид (НО) биосинтезиран заедно со Л-цитрулин.

ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА: Земете една порција од производот – 4 капсули два пати дневно со 300мл вода.

Кога вежбате:  прво сервирање 30 мин. пред тренинг; второ сервирање, веднаш после тренинг.

Кога не вежбате: прво сервирање 30 мин. пред првиот оброк; второ сервирање пред спиење.

СОСТОЈКИ: Л-аргинин алфа-кетоглутерат; цитрулин малат

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ:  Да не се надминува препорачаната дневна доза. Да не се користи како замена за разновидна исхрана. Деца, бремени жени и доилки не смеат да го користат производот. Да не се користи како замена за разновидна и балансирана исхрана.

 

SHOPPING CART

close