Dark Light
-23%
, ,

100% Whey Protein Professional 920g


100% Whey Protein Professional

пијалак со вкус во прав, со протеини од сурутка, аминокиселини, растителни ензими и засладувачи

1.690 ден 2.190 ден

Clear

100% Whey Protein Professional

пијалак со вкус во прав, со протеини од сурутка, аминокиселини, растителни ензими и засладувачи

 

Употреба: измешајте 1 сервирање (30 g = ¾ дозер) во 250 ml вода. Во деновите кога имате тренинг, земете едно сервирање по тренинг. Во деновите кога не вежбате, земете 1 сервирање во било кој период од денот.

 

 

Вкус

Chocolate Cookies & Cream, Strawberry White Chocolate, Vanilla, Vanilla Very Bery

SHOPPING CART

close