Dark Light
, ,

100% VITAMINS & MINERALS | 60 caps дневна/ноќна формула


ЕСЕНЦИЈАЛНИ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ 

  • ДНЕВНА ДОЗА НА НАЈВАЖНИТЕ ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ
  • ДНЕВНА И НОЌНА КАПСУЛА
  • 375 мг МАГНЕЗИУМ
100% дневна препоачана вредност ден/ноќ формула Зголемена eнергија

390 ден

100% Vitamins & Minerals

Додаток во исхраната

12 витамини

100% ПДВ

9 минерали

100% ПДВ

Дневна / Ноќна формула

60 капсули х 1180 mg / нето тежина 70,8 g

100% Vitamins & Minerals. Додаток во исхраната. Комплетна формула со витамини и минерали за спортисти.

SHOPPING CART

close