Dark Light
,

100% Collagen Hydrolysate

Availability:

Out of stock


1.190 ден

Out of stock

Колагенот е една од клучните состојки кои помагаат вашето тело да остане здраво и младо. Производството на колаген го спроведува телото, но со возраста овој процес станува бавен, што го забрзува стареењето и компромитира здравјето. 100% Collagen Hydrolysate промовира целосна благосостојба со подобрување на структурата на косата, ноктите и кожата и промовирање на здраво стареење. Тоа е од суштинско значење за здрави зглобови и коски и игра значајна улога во поправката на меките ткива. Нашиот продукт е создаден од високо квалитетни колаген пептиди кои се добиени од природен извор. Прашокот е со неутрален мирис и вкус и има супериорни својства на растворање и биолошка вредност. Тоа би било совршен додаток за секој што се грижи за здравјето и здравиот живот.

Начин на употреба: Помешајте една дозерка (10гр) со 250мл вода, земете еднаш до два пати дневно.

 

SHOPPING CART

close