Dark Light
, , , ,

ПУТЕР ОД СОНЧОГЛЕД (350 G.)

Availability:

Out of stock


  • 100% natural & fresh
  • add sugar free
  • preservative free
  • gluten free
  • soy free

180 ден

Out of stock

Путер од сончоглед

Путерот од сончоглед е одлична замена за путерот од кикирики. Одличен извор на протеини, влакна, витамин Е, цинк и железо. Богат е со алфа-токоферол кој го намалува ризикот за одредени видови на канцер.

Овој производ се подготвува исклучиво свеж, без адитиви и како таков се испорачува до корисниците.

Процесот на изработка е внимателно создаден со цел состојките да ги задржат своите биолошки вредности, витамини, минерали, ензими и други хранливи состојки, а особено здравите растителни масти.

SHOPPING CART

close