Dark Light
, , , ,

ПУТЕР ОД ИНДИСКИ ОРЕВ (300 G.)

Availability:

Out of stock


  • 100% natural & fresh
  • add sugar free
  • preservative free
  • gluten free
  • soy free

500 ден

Out of stock

Путер од индиски ореви – 100% индиски ореви

Путерот од индиски ореви е добар извор на витамин B, магнезиум, железо и проетини. Погоден за дијабетичари и одличен за одржување на здраво срце.

Овој производ се подготвува исклучиво свеж, без адитиви и како таков се испорачува до корисниците.

Процесот на изработка е внимателно создаден со цел состојките да ги задржат своите биолошки вредности, витамини, минерали, ензими и други хранливи состојки, а особено здравите растителни масти.

 

SHOPPING CART

close